2016. szeptember 5., hétfő

Laura Dóra Integrált csoportja



Önmagamtól ÖNMAGAMIG - Integratív Szemléletű Önismereti Csoport


Latkóczy Laura és Pető Dóra vezetésével 
Egy belső utazásra hívunk Téged Önmagadtól Önmagadig…
Ha azt érzed, hogy nem úgy megy az életed, ahogy szeretnéd, nem olyanok a kapcsolataid, amire vágysz, nem azt csinálod, amire születtél, vagy nem úgy, ahogy képes lennél rá, akkor gyere el és nézzük meg együtt biztonságos kereteken belül, hogy mi választ el Önmagadtól és attól az élettől, amire valóban vágysz.

A dráma színpadán lehetőséged van arra, hogy külső és belső konfliktusaidat megjelenítsd, és kívülről ránézve, különböző nézőpontokba helyezkedve juss el mélyebb megértésig, érzéseid megfogalmazásáig, átéléséig. Ezáltal javíthatsz a kapcsolataid minőségén, csökkentheted kommunikációs- és konfliktuskezelési nehézségeidet, tehetsz vágyaid és céljaid eléréséért.

A bodyworkben a felszabadult mozgás és az érintés csodáján keresztül új kapcsolatot teremthetünk önmagunkkal és társainkkal, ezen keresztül fel nem ismert érzéseinkkel, szokásainkkal. A testünkre irányuló figyelem és a belőle kiinduló mozdulatok adta lehetőségen keresztül keresünk új utakat önmagunk és mások felé. Biztonságos közegben fedezhetjük fel szokásos kapcsolódási mintáinkat és próbálhatunk ki, tudatosíthatunk új viszonyulási módokat.
A mozgásmeditáció / állítás pedig lehetővé teszi az elakadt, változásképtelennek tűnő mintáink megváltoztatását, felülírását.
Segítő: Klausz Réka
Időpontok: 2016. szept. 17-18, okt. 15-16, nov. 6, nov. 26, dec. 10, 2017. jan. 21, febr. 18-19, márc. 18-19
A csoport napokon a folyamatok 9.00-18.00-ig tartanak 1 órás ebédszünettel.
Részvételi díj: 12.000 Ft/csoportnap
Keret: Zárt csoport, az első két hétvégén eljöhetsz kipróbálni, az októberi alkalom végén köteleződünk el. Az elköteleződést követően a hiányzások fizetendők.
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, VI. ker. Andrássy út 98.
Jelentkezni és érdeklődni tudsz:
Latkóczy Laura
+36 20 268 1822, és
Pető Dóra
+36 70 509 7203

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése