Miki, ÉT - Az Érintés Tudatosságában együttműködés a testeddel


Érezd meg, az érintés varázslatos finomságát, fejleszd érzékeidet!

Könnyed intuitív érintés, tapintás, kézzel, teljes testtel, nemre való tekintet nélkül, egy férfitól. A különféle érintések, ellazulást, könnyedséget okoznak, ha ott tartod a figyelmedet és beleengeded magad az áramlásba. A taoista, tantrikus jóga, masszázs hagyományokból, bodywork-ből merítve alakul az érintés tudatossága, melyben életenergiaként erosz is megjelenhet.

A tudatos érintések hozzá segítenek egy mély és intim kapcsolódáshoz önmagaddal, megérezheted, hogy milyen módon vagy a kapcsolataidban, és mivel gátlod, ill. mivel támogathatod magad intim önismereti utadon. Az érintések tudatos áramlásában a harmonia elvet célzom, és közben feljöhetnek emlékek, amik különböző módon hathatnak rád, örömöt, bánatot, élvezetet, szomorúságot, különféle érzéseket okozhatnak. Kísérlek e tapasztalás közben.

Bevezető beszélgetéssel indulunk, hogy számodra biztonságossá váljon a tér, ami segíti az egymásra hangolódást, majd különféle erősségű érintések következnek az egészen finomtól a mélyre hatóig, mely segítheti a teljes ellazulást, és erőteljes, mély relaxált állapotba kerülhetsz. A levezető beszélgetés során meg tudod osztani a tapasztalataidat, mely mindkettőnk számára visszajelzést ad a közös fogalkozásról, és segít megérteni az élményt.


Ha nehéz számodra az érintés, és haladni szeretnél a feldolgozásában, az egyéni és a csoportos foglalkozásoknál is, elsőre 8-10 alkalmat javaslok két hetes ritmusban! A csoportos alkalmakra tagnak Bodyworkben jártas emberek jöhetnek.

Ha könnyű és jó érzés számodra az érintés, gyere és gyűjts tapasztalatokat!


Egyéni ÉT alkalmakra 3 órás időtartamot javaslok, 
lehet ennél kevesebb és hosszabb idő is!
Az ÉT csoport alkalmakra 4 órás időtartamot javaslok, 
és lehet ennél hosszabb idő is!

Javaslom, hogy 1-2 héttel korábban jelentkezz be!

Elsősorban munkanapokon előzetes egyeztetéssel tudsz hozzám jönni!

Várlak szeretettel!
Miki
+36 30 230-2294

Az első alkalom


Mielőtt elindulunk az érintésekben, fontos, hogy legyen egy első találkozásunk, melyben feltérképezhetjük tudunk-e együtt dolgozni és valamennyire megismerjük egymást. Megtudhassam mi hoz az érintés igényébe, önismeretedben hol szeretnél változást és ezzel együtt kialakulhasson egy összehangolódás, amiben ez a munkamód működni tud. Ez a beszélgetés 30-60 percet vesz igénybe, ami ingyenes és független attól, hogy végül dolgozunk-e együtt.

Árak
Az érintés árai az egyénileg eltöltött idő hossza szerint változnak, melyben egyedi tiszteletdíj kialakítására is nyitott vagyok. Az árak alanyi adómentesek:
1 óra               12,000.- Ft
1,5 óra            17,000.- Ft
2 óra               22,000.- Ft
2,5 óra            27,000.- Ft
3 óra               32,000.- Ft


Átutalással, a teljes összeggel előre tudsz fizetni, és kérlek az egyéni foglalkozásra az átutalási bizonylattal érkezz meg!


Bankszámlaszámom

16200106-00255365

Taller Miklós, egyéni vállalkozó

Idő- és költségkeretek:

Kérlek, ha előreláthatólag késni fogsz, vagy nem érsz oda, akkor 3-4 nappal előtte szólj, személyesen, e-mailben, telefonon, SMS-ben!

Ha késel, a rád a szánt idő hossza rövidülhet, ha utánad van valaki, vagy ha más elfoglaltságom van.

Ha nem érkezel meg,
és az utolsó pillanatban, vagy 1 napon (24 órán) belül mondod le, akkor az adott elmaradó foglalkozás teljes árát kérem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése