Miki TestSzobrászat, Jóga, ÉT – Érintés Tudatosság


TestSzobrász kezelések    A TestSzobrászat egy manuális, myofasciális technikán alapuló kezeléssorozat, amelynek elsődleges célja a testtartás fejlesztése, a vízszintes és függőleges egyensúly megteremtése a testben. 


    A TestSzobrász szemlélet az emberi testet nem testrészenként különálló egységként kezeli, hanem összefüggő hálózatként, ahol az egyes területeken elért változások a test egészében fejthetik ki hatásukat.

A kezelések során a test megrövidült szöveteinek, kompenzációs mintáinak felszabadításával foglalkozunk, amely által nő a test teljesítőképessége, az ízületek mobilitása, energiahatékonyabb állapot érhető el.


    Nem a tünetek, fájdalmak elmulasztását célozzuk, hanem a közös munka során alkalomról alkalomra a strukturális változás lehetőségének megteremtésén dolgozunk a vendég testi adottságainak formálásában. A szövetek felfedezése közben az adott terület feszességéhez képest haladunk, azzal a sebességgel, amit épp enged, lehetőleg fájdalom okozása nélkül és a kezelések mellékhatásaként előfordulhat, hogy megszűnik a testmintát kiváltó ok. 


    A kezelések a vendég éber aktív együttműködésével történik és TestOlvasással térképezzük fel a vendég testét. Fehérneműben 4 oldalról teljes alakos, arcot is tartalmazó fotó készül.


    Jelenleg 3 kezeléses szériát vállalok.

A kezelések előtt egy kezdeti Konzultációra várlak, melyben felmérem milyen testi adottságokkal rendelkezel és mi a célod a TestSzobrászattal.

A kezelések között 1 - 4 heti ismétlődés javasolt.


Jóga – Tartásjavítás fókusszal


A jóga szó “egyesülést”, “egységet” jelent. A test karbantartásával segít harmonikus kapcsolatot kiépíteni benső önvalónkkal. A test, a tudat és az érzelmek egyensúlyba hozását célozza meg.


Gerincjóga oktatóként modern mozgásterápiát tanultam, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alap mozgásokra épülő gyakorlat sorokkal.

Az évek során többféle jóga technika módszerét gyakoroltam és adom tovább a foglalkozásokon, melyben a TestSzobrászat újabb szempontokkal egészíti ki a tartásjavítási fókuszomat!


Gyakorlás közben arra hívlak figyeld meg a mozgás által benned keletkező  testi reakciókat, test érzeteket, tudatosítsd a mozdulataid.


Elérhetőségeim: Taller Miklós

E-mailen: miklostaller@gmail.com

Mobil: +3630 230 2294ÉT – Érintés Tudatosság

Érezd meg, az érintés varázslatos finomságát, fejleszd érzékeidet!

Könnyed intuitív érintés, tapintás, kézzel, teljes testtel, nemre való tekintet nélkül, egy férfitól. A különféle érintések, ellazulást, könnyedséget okoznak, ha ott tartod a figyelmedet és beleengeded magad az áramlásba. A taoista, tantrikus jóga, masszázs hagyományokból, bodywork-ből merítve alakul az érintés tudatossága, melyben életenergiaként erosz is megjelenhet.
A tudatos érintések hozzá segítenek egy mély és intim kapcsolódáshoz önmagaddal, megérezheted, hogy milyen módon vagy a kapcsolataidban, és mivel gátlod, ill. mivel támogathatod magad intim önismereti utadon. Az érintések tudatos áramlásában a harmonia elvet célzom, és közben feljöhetnek emlékek, amik különböző módon hathatnak rád, örömöt, bánatot, élvezetet, szomorúságot, különféle érzéseket okozhatnak. Kísérlek e tapasztalás közben.

Bevezető beszélgetéssel indulunk, hogy számodra biztonságossá váljon a tér, ami segíti az egymásra hangolódást, majd különféle erősségű érintések következnek az egészen finomtól a mélyre hatóig, mely segítheti a teljes ellazulást, és erőteljes, mély relaxált állapotba kerülhetsz. A levezető beszélgetés során meg tudod osztani a tapasztalataidat, mely mindkettőnk számára visszajelzést ad a közös fogalkozásról, és segít megérteni az élményt.


Ha nehéz számodra az érintés, és haladni szeretnél a feldolgozásában, az egyéni és a csoportos foglalkozásoknál is, elsőre 8-10 alkalmat javaslok két hetes ritmusban! A csoportos alkalmakra tagnak Bodyworkben jártas emberek jöhetnek.

Ha könnyű és jó érzés számodra az érintés, gyere és gyűjts tapasztalatokat!


Egyéni ÉT alkalmakra 3 órás időtartamot javaslok, 
lehet ennél kevesebb és hosszabb idő is!
Az ÉT csoport alkalmakra 4 órás időtartamot javaslok, 
és lehet ennél hosszabb idő is!

Javaslom, hogy 1-2 héttel korábban jelentkezz be!

Elsősorban munkanapokon előzetes egyeztetéssel tudsz hozzám jönni!


Az első alkalom
Mielőtt elindulunk az érintésekben, fontos, hogy legyen egy első találkozásunk, melyben feltérképezhetjük tudunk-e együtt dolgozni és valamennyire megismerjük egymást. Megtudhassam mi hoz az érintés igényébe, önismeretedben hol szeretnél változást és ezzel együtt kialakulhasson egy összehangolódás, amiben ez a munkamód működni tud. Ez a beszélgetés 30-60 percet vesz igénybe, ami ingyenes és független attól, hogy végül dolgozunk-e együtt.Árak – és CÉG adatok módosítás alatt vannak

A TestSzobrászat és a Jóga alkalmi díjas, az ÉT árai az egyénileg eltöltött idő hossza szerint változnak, melyben egyedi tiszteletdíj kialakítására is nyitott vagyok. 

Átutalással, a teljes összeggel előre tudsz fizetni, és kérlek az egyéni foglalkozásra az átutalási bizonylattal érkezz meg!Idő- és költségkeretek:

Kérlek, ha előreláthatólag késni fogsz, vagy nem érsz oda, akkor 3-4 nappal előtte szólj, személyesen, e-mailben, telefonon, SMS-ben!

Ha késel, a rád a szánt idő hossza rövidülhet, ha utánad van valaki, vagy ha más elfoglaltságom van.

Ha nem érkezel meg,
és az utolsó pillanatban, vagy 1 napon (24 órán) belül mondod le, akkor az adott elmaradó foglalkozás teljes árát kérem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése