Nóra folytonos csoportjai

DaniNóra állítások sziddhártásoknak 4hetente kedden. 

Élőzenével kísért integrált állítás folyamatok, melyeket Fáy Nóra vezet és Redő Dániel kísér.

2017 aug 29 keddtől számolva 4hetente. Részletekért lásd: Sziddhárta naptár. Délelőtti állítás 9h-13h-ig és délutáni állítás 14-18h-ig. Csoporttagoknak ingyenes és lehet csak félnapra is jönni. Személyes megbeszélések alapján alakítom ki, hogy kiknek vezetek állítást. Az alábbi linken található táblázatban látható mikor, kinek vezetek Danival állítást. Helyszíne a Lótusz terem.

Állítók sora: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DqPDt7OzfXC1D8tQHUS9nKUamfRtAB6UjmxolMcU4fA/edit?usp=sharing

Minden legalább félévet Sziddhártás bodyworkbe "mártott" emberünk jöhet ide.******************************************************************
5napos

Pszichodráma vezetőként, pszichodramatikus keretekben dolgozom ebben a csoportban drámával, bodywork-kel, és kollektív tudattalant érintő technikák (transzgeneráció, sámántecnikák...) integrált rendszerével.  Elsősorban spirituális válság témakörben specializálódtam és ehhez a munkához alakítottam ki a csoport kereteket is. Ebben a évenkénti 5napos csoportban nagyon mélyre és magasra van lehetőségünk haladni az elakadások gyökere felé és a csoport keretei törődnek a változások személyiségi funkciókhoz illesztésével is. Viszont nem helyettesíti a személyiség átdolgozásának hosszantartó lassú folyamatát (pl.: egyéni terápiás keret, vagy hosszú zárt csoportok) 

2016-tól Redő Dani élőzenés co-vezető társam.


Fáy Nóra
faynora70@gmail.com
Zúzós, egyéni fókusz orientált, személyiség fókuszú, dráma csoport, 5nap

1X5napos táncterápiába mártott, protagonista orientált, pszichodráma csoportom.

2022 aug 16-20,  9-19h
max 6 fő nagy protagonista hely 95 000 Ft-ért
max 10 fő csoporttag hely 55 000 Ft-ért.
max 4 fő játékmester hely.

Csak Sziddhártás haladóknak, tehát olyanoknak, akik jártak már jó sok önismeretbe és legalább egy Sziddhárta csoportba (Gabihoz, Laurához, Morihoz, Péterhez, Katához, Vikihez...)

Hiányozni teljes napot nem lehet, csak néhány óra kihagyás engedélyezett.

Felraktam egy összefoglaló táblázatot arról, hogy kik jelentkeztek. KLIKK. Csak azok tudják megnyitni, akik jelentkeztek 5naposra. A pénzmozgásokat is felvezetem erre a táblázatra.

 Archívum:A kezdetek

 

MoriNóra csoportok (félévente)

Mori családállítói tanulmányait, saját látóképességeinkkel ötvöztük. Ez a csoport egyéni családállítás keretből nőtte ki magát csoportos egyéni fókuszú keretté. Ezért még ma sem dolgozik igazi személyiség orientált csoportkeretekkel. Inkább úgy lehet elképzelni, ahol egy egy makacs konfliktust tűhegyes fókuszba helyezve keressük a kollektív tudattalan változási hajlandóságát. Ezzel karmikus mélységű elakadásokhoz is hozzáférünk. Integrált emberképünk mentén személyiségi feldolgozást, mint utómunkát erősen javasolunk (pl.: egyéni terápiás keret, vagy hosszú zárt csoportok)

Zúzós, egyéni fókusz orientált, fúziós csoport 2 hetente keddeken

Keretei:
Kéthetente 4 keddi napból álló zártcsoport, 8 fő egyéni fókuszossal 50 000 Ft/4kedd-ért. Hiányozni egy állítónak max 1 teljes keddet lehet.
A 8 állandó tag mellé további csoporttagoknak workshop jellegűen egy egy állításra is el lehet jönni. Ára: 1000 Ft állításonként (4óra), reggel 9-este 18h-ig. Árakban az étkezés nincs benne.
Naponta 2 egyéni fókuszú állítást vezetünk Morival és annak szóbeli feldolgozását tervezzük egy napba. Első: 9h-13h, második 14h-18h
Az egyéni fókuszosok 3 ingyenes csoporttagot hívhatnak be állításuk napjára. (ebédjüket nekik is  fizetniük kell, mint ahogy a fizetős csoporttagnak és az egyéni fókuszodnak is)
A csoporttagoknak felhívom a figyelmét arra, hogy az idegrendszernek és a belső fejlődésnek kedvezőbb egy teljes napra jönni, mint félnapra.

Helyszín: Lótusz terem

Következő időpontok:


2014. márc 18, ápr 1, 15, 29
2014. máj. 27, júni 10, 24, júli 8
innentől 4hetente és nem kéthetente lesz. Minden más marad.
2014. szept.16, okt.14, nov.11, dec.9.
2015. Jan. 20, febr.17, márc.17, ápr.14.

2015. szept. 29, okt. 27, nov. 24, 2016. jan. 19.
2016. febr. 16, márc. 15, ápr. 12, máj. 10. 


Felraktam egy összefoglaló táblázatot arról, hogy kik jelentkeztek. KLIKK. Csak azok tudják megnyitni, akik jelentkeztek morinorásra

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése