2019. június 2., vasárnap

Dóra és Miki Szomatikus tapasztalatait tovább vivő integrál csoportja

FLOW ÉT CSOPORT


2019 őszétől 10 hónapos, havi egy hétvégén át tartó, Bodywork és Érintés Tudatos csoportot indítunk Mikivel. Fő fókuszunk a mély regresszió és a magas transz állapotok élményeinek illesztése a hétköznapi tudatosság szintjéhez, így erősítve a „jóízű” mindennapokért felelős személyiséget.

Nagy hangsúlyt fektetve a gondolkodásra és a verbalitásra azt keressük, hogy ezekben a nehezen strukturálható sávokban is koherens gondolataink legyenek a történésekről. A kognícióra, mint erőforrásunkra támaszkodva összefüggéseket keresünk egymástól látszólag távoli világok élményei között, gondoskodva egy-egy regressziós vagy éppen transz állapot kognitív előkészítéséről és alapos feldolgozásáról. A konkrét, testi megélésen túl tehát választ keresünk a „hogyan kerültem én ide?” és „hogyan szól ez a hétköznapjaimról?” kérdésekre is.

A csoport 4 hetente ismétlődik és minden alkalommal az alábbi munkamódokkal dolgozunk: „beülés”, „fontos mondós” verbális kör, bodywork, csoport improvizáció, projektív munka, páros érintésterápia, feldolgozás.
Hétvégenként egy páros ÉT-et tervezünk, amit helyben tovább alakíthatunk.


A csoportban való részvétel feltétele a TRA0-as bodywork-ben szerzett előzetes tapasztalat. Az első 3 hétvégén TRA0-s keretekkel, tehát a ruhában folytatott bodywork eszközeivel dolgozunk. Az ezt követő 7 hétvége TRA1-es keretű lesz, vagyis a ruhátlan csoportozás gyakorlatát építjük ki fokozatosan, nagy hangsúlyt, fekteteve a biztonságos közeg megőrzésére.


A hiányzások száma nem maximált, és ezek az alkalmak is fizetendők.
Időpontok: 2019. szept. 28-29., okt. 26-27., nov. 23-24., dec. 21-22., jan. 18-19., febr. 15-16., márc. 14-15., ápr. 11-12., máj. 9-10., jún. 6-7. (4 hetente ismétlődve)
Helyszín: Áfonya terem, VI., Aradi utca 63.
Ára: 30.000 Ft / hó
Vezetők: Pető Dóra és Taller Miki
Jelentkezés FB-on vagy e-mail-en Pető Dóránál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése